Rue du Parc industriel 10, 4540 Amay | Tél.: 085/714914 | Mail : info@cathycabine.be

De BIO-voordelen

In tegenstelling tot chemische toiletten die biocide stoffen gebruiken, wenden we voor onze biologische toiletten enkel biologische en biofage producten aan. 
Hun gebruik laat geen enkel spoor van vervuilende producten in het water achter. 

De duurzaamheid is toegenomen, het verbruik van water en andere producten beperkt en de geurabsorptie verloopt volgens een biologisch neutraal proces.

Controle van de ecologische voetafdruk

Wij beperken de verplaatsingen voor het onderhoud van onze cabines, maar verzekeren tegelijk toch een kwaliteitsvolle service. In die zin kunnen wij onze oplossingen aanpassen aan de behoeften van onze klanten. 

Wij investeren in hybride wagens. 
Wij sensibiliseren de gebruikers van onze cabines rond het respect voor het sanitair: respectabele en gerespecteerde Cathy's betekent minder energie voor de herconditionering. Als onze Cathy's een langere levensduur krijgen, moeten we minder plastic gebruiken. Wij zijn allemaal verantwoordelijk voor het milieu! 

Zelfs voor toiletten bestaan er ecologische innovaties: onze Cathyltons hebben verlichting op zonne-energie. Voor wanneer is er een Cathy op windenergie?
Het bedrijf Cathy zet zich in voor duurzame en verantwoordelijke ontwikkeling om onze kinderen in de toekomst een propere en gezonde wereld achter te laten.